СЖК 2.8-0,3 Жировловлювач круглий цеховий (сепаратор жиру)
Категорія: |
Жироуловлювач круглий, Жироуловлювач для встановлення в колодязі, Жировловлювачі для встановлювання у підвальних технічних приміщеннях, Жироуловлювачі цехові, круглі, Жироуловлювачі для кафе-ресторанів, Жироуловлювач підземний, Жироуловлювачі для супермаркетів, Жироуловлювач промисловий |
Ціна: |
14 847.00 грн. |
Матеріал: |
Поліпропілен РР, Поліетилен HDРЕ |
Продуктивність (м3/год - не меньше): |
2,8 |
Продуктивність (л/с- не меньше): |
0,8 |
Допустиме пікове навантаження (л. - не більше): |
160 |
Робочий об'єм (л): |
300 |
Діаметр патрубків (мм): |
50, або 110 |
Діаметр корпусу (мм): |
700 |
Висота корпусу без кришки (мм): |
800 |
Вага (кг): |
18 |
{{variant.name}}:
|
{{opt.name}}
{{opt.name}}
|
Промислові жировловлювачі, присутні на ринку України, мають високу продуктивність. Але є нюанс – ефективність рівносильна габаритам. А у малому бізнесі кожен квадратний метр площі на рахунку. Вирішити проблему допоможе модель жировловлювача СЖК 2,8-0.3.
Цей Жироуловлювач, при об’ємі 300 літрів та продуктивності 2,8 кубометри на годину, потягне цехи з виробництва кондитерських або м’ясомолочних виробів. Витримає навантаження кафе, ресторанів, баз відпочинку та готелів.
Цехової сепаратор жиру круглої форми на 300л під трубу ф50мм або ф110мм. Може встановлюватися одночасно на кілька мийок, в залежності від інтенсивності роботи. Монтаж жировловлювача зазвичай проводиться в цеху, біля мийок, або в підвальному приміщенні під цехом.
Жировловлювач промисловий цеховий (сепаратор жиру) СЖК 2.8-0.3 – це ємність для вилову жиру зі стічних вод. Встановлюється під одну або кілька мийок (за умови, що сумарна продуктивність вбирається у 0.8 літрів стоків на секунду). Конструкція виготовлена із пластику, має циліндричну форму. Є 2 патрубки 1) для підключення до зливу мийок та 2) для каналізаційного стоку.
Купити жироловлювач для малого та середнього бізнесу:
Сфери комунального харчування. Кафе, їдальні, ресторани, фаст-фуд, кайтерінг.
Цехів з переробки м’ясо-молочної продукції, виготовлення напівфабрикатів та ковбасних виробів.
Підприємств з виробництва кондитерських або хлібобулочних виробів.
Приватного будинку, котеджу, готелів, баз відпочинку.
СЖК 2.8-0.3 – розшифровується як «Сепаратор Жиру Круглий» з пропускною здатністю «2,8» кубічних метрів на годину, з об’ємом ємності «0.3» кубометр.
Жировловлювач призначен для встановлення усередині приміщення. Монтаж може виконуватись безпосередньо під мийками, або у підвальному приміщенні (під цехом). Ємність має компактну форму, не забирає багато місця під час монтажу. Кришка з'ємна, великого діаметра. Легко обслуговувати – виконувати очищення вручну. На кришці є ущільнювач, який утримує сторонні каналізаційні запахи всередині ємності.
Очищення сепаратора жиру виконується совком або будь яким черпаком. Операцію рекомендується проводити перед початком роботи кухні (цеху). Затверділі жирові пласти легко вилучаються ручним способом. Передбачено можливість очищення ємності жиру з використанням насоса.
Жировловлювач (сепаратор жиру) допомагає власнику економити на витратах, пов’язаних із підтриманням працездатності каналізаційної системи.
Технічні характеристики жировловлювача СЖК 2.8-0.3:
Промисловий жировловлювач СЖК 2.8-0.3 виготовляється за попереднім замовленням у строк 7-10 днів.
На ринку України, пропонується досить багато всіляких моделей жировловлювачів, як вітчизняного виробництва, так і імпортного. Матеріал, з якого вони виготовлені – пластик, здебільшого термостійкий поліпропілен, набагато рідше поліетилен, або метал (як правило “нержавіюча сталь”).
Ми не будемо довго зупинятися на металевих виробах. Скажемо тільки, що моделі з справжньої харчової нержавіючої сталі, як правило висококласні, але невиправдано дорого коштують. Вироби ж з так званої “звичайної нержавійки”, що в кращому випадку має на увазі під собою звичайне оцинковане залізо, можливо з додатковим покриттям, як правило, викликають сумніви в стійкості до корозії зварних швів, особливо при впливі агресивних миючих засобів і температури.
Зупинимося детальніше на пластикових моделях побутових жировловлювачів під мийку і промислових Жировловлювачів (сепараторів жирів). Для нормальної, стабільної роботи жировловлювача необхідне обов’язкове виконання декількох умов:
1.Кількість каналізаційних стоків, що надходять в жироуловлювач, має бути менше або дорівнюати робочої продуктивності жировловлювача.
2. Точки скидання стоків (мийки, ванни) і трубопроводи, з яких стоки подаються на вхід в жировловлювач, повинні знаходиться вище вхідного отвору жировловлювача, причому трубопроводи повинні мати ухил не менше одного градуса на 1 м.п.
3. Вихідний отвір жировловлювача для стоків повинен знаходитися вище точки входу в каналізацію. Причому трубопровід, від жировловлювача до входу в каналізаційну систему, повинен мати також ухил не менше 1 градуса на 1 м.п. Якщо жироуловлючач встановлюєьться в пвдвальному або напівпідвальному приміщені та вимога по збереженню ухилу для зліву в вуличну каналізацію не може бути віконана зарахунок звичайного труборовіда, то необхідно встановлення після жироуловлювача сололіфта або міні КНС (каналізаційної насосної станції).
У разі, якщо установка жировловлювача запроектована ще на стадії підготовки технічної документації з інженерних мереж, то ніяких проблем в принципі не повинно бути. Тому що в будівельній документації, як правило, вказуються всі необхідні для підбору жировловлювача дані. А найчастіше вказується конкретна модель і виробник жировловлювача. Залежно від типу проектованого об’єкту і планованої кількості стоків, жировловлювач може бути обраний, як у вигляді моделі для установки під мийку посуду, так і для монтажу в підвалі або на вулиці із заглибленням під землю. Безпосередньо перед приймаючим колодязем, в який скидаються каналізаційні стоки з усього об’єкта .
Трохи складніше буває підібрати потрібну модель жировловлювача при реконструкції діючої каналізаційної мережі. В такому випадку необхідно знати багато факторів, таких як:
Так як жировловлювач відноситься до каналізаційного обладнання, всі розрахунки при виборі жировловлювача під мийку необхідно проводити відповідно до ДБН В.2.5-64 діє до: 2012 «ВНУТРІШНІЙ ВОДОПРОВІД І КАНАЛІЗАЦІЯ».
Вибір моделі жировловлювача для установки, можна проводити за двома технологіями розрахунку продуктивності:
1) – підбір жировловлювача проводитися на основі даних підприємства харчування, тобто в залежності від кількості страв, що готуються. При виборі таким методом немає впевненості в роботі жировловлювача в пікові моменти. Тобто в ті моменти, коли в жировловлювач надходить велика кількість стоків. Це пов’язано з тим, що немає явної залежності жировловлювача і кількості мийок.
2) – підбір жировловлювача проводиться на підставі кількості мийок і відповідно максимально можливого, пікового скидання стоків. Тобто в прямій залежності від кількості, що надходять до жировловлювача стоків. Для мийок в закладах громадського харчування максимальна витрата стічних вод становить 0,3 л/с, з піковими скидами до 0,6 л/с. З огляду на те, що зазвичай мийка якої ви не користуєтесь постійно в режимі з максимальною продуктивністю (в робочому процесі, коли в мийці знаходиться посуд, обсяг займаний водою значно менше повного об’єму мийки), умовно обсяг стоків можна прийняти 0,145л/с скидання з одного крана. В цьому випадку підбір жировловлювача зводиться до підрахунку кількості кранів і виборі жировловлювача потрібної продуктивності.
Переваги побутових жироуловлювачів серії СЖ:
Виготовлені українським виробником.
Гарантія, необхідна дозвільна документація.
Герметичний пластиковий корпус.
Розтрубні патрубки приварені до корпусу.
Можливість використання без сифона.
Розмір жироловки оптимізований під стандартний підмийковий простір (моделі "Оптима").
Гумовий ущільнювач і засувки на кришці (моделі "Оптима" або під замовлення).
Наявність моделей зі змінними фільтр-пакетами.
Велика кришка забезпечує зручність при чищенні і заміні фільтр-пакетів.
Наявність відсіку для збору опадів.
Широкий спектр застосування - вловлює кавову гущу, пісок (глину, гіпс), крохмаль, рибну луску, тісто.
Запобігають засміченню СОЛОЛІФТІВ і побутових каналізаційних станцій.
У багатьох кафе, ресторанах на кухнях також встановлюються різні типи мийок. Крім розмірів (обсягу) мийки можуть бути ще і подвійними (спареними) і потрійними - все залежить від технологічних процесів, які вони забезпечують. В одній мийці миють тільки овочі, в інший миють тільки каструлі і сковорідки або ж вони там отмокаютт і тільки в третин відбувається безпосередньо процес миття посуду і столових приладів. Так повинно бути, але це не означає, що призначення мийок не буде змінена завтра. Можна звичайно поставити Жироуловитель під кожну мийку, якщо дозволяє місце і фінанси. Але справа в тому, що всі вони як правило підключені послідовно до однієї загальної трубі і в такому випадку економічно вигідніше поставити один загальний побутової жировловлювачів тільки більшої продуктивності.
Реклама Google