Київ, 02094,
вул. Хоткевича Гната 27-В
Компанія "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ" пропонує виготовлення нестандартних виробів та обладнання з високоякісного, харчового пластику німецького виробництва концерну SIMONA AG., Яке можна використовувати на промислових підприємствах харчової галузі в Україні.
Тістоділитель-округлювач, призначений для поділу та округлення тіста на рівні заготівлі певної маси.
Тісто розкочується в пласт, перекладається на формувальну пластину і зверху присипається борошном.
Пластина встановлюється в тістоділювач-округлювач.
Дільник-округлювач здійснює точний поділ тіста і надає заготовкам ідеальну кулясту форм
Округлювач ділить на 30 шматків за 5 секунд від 35х90 грам.
Пластина до Тістоділителя Округлювача Fortuna A3 Автомат
Тістоділитель-Округлювач "Fortuna A3 Автомат"
Досить часто на харчових виробництвах виникає необхідність в такій операції як перемішування продукції ручним способом.
Лопата-Весло виготовляється з харчового, листового, хімічно стійкого поліпропілену і поліпропіленової труби, методом ручного екструзійного зварювання. Весла можуть виготовлятися різних розмірів, різних довжин, під потреби замовника.
Також можливе виготовлення весел з перфорованими лопатями: перфорації дозволяють знизити опір в'язких продуктів при перемішуванні.
Основне застосування:
- для перемішування огірків, грибів, риби при засолюванні;
- перемішування м'яса в м'ясопереробних цехах;
- розмішування кормів, при розведенні мальків і великої риби;
- перемішування сирної закваски на молочних виробництвах;
- перемішування сировини на кондитерських виробництвах;
- для затирання затору солоду при виробництві пива та квасу.
Как правило, материалы которые необходимо перемешивать имеют кислотную, щелочную (соленую) либо микро-биологическую составляющую среду, которая воздействует на обычный металл вызывая его быстрое окисление и коррозию. А это является недопустимым при контакте с пищевыми продуктами. Можно конечно использовать весла из пищевой нержавейки, но это достаточно дорого, или деревянные, но дерево впитывает в себя перемешиваемые вещества, набухает со временем и плохо моется. К тому же на деревянной поверхности может сохраняться микро-бактерии, а при обработке химическими моющими средствами такой инструмент может впитывать также и их.
Совсем другое дело химически стойкий пищевой пластик, который легко моется, не абсорбирует, не корродирует и имеет низкую теплопроводность (что актуально при контакте с горячей средой).
На всіх консервних заводах для стерилізації готової продукції використовуються спеціальні автоклави. Автоклави можуть бути як з вертикальною, так і горизонтальним завантаженням.
Для якісної стерилізації необхідно, щоб всі верстви продукції прогрівалися рівномірно, тому що для поліпшення теплообміну, під час нагрівання і стерилізації, вода в автоклаві безперервно циркулює завдяки насосам. Так само виникає необхідність використання термостійких міжшарових прокладок. Основне завдання перфорованих міжшарових прокладок з поліпропілену - забезпечення рівномірного температурного поля всередині кошика (палети) і створення найкращих умов теплопередачі для стерилізуємих продуктів.
Крім того, застосування перфорованих термостійких прокладок для автоклавів дозволяє збільшити завантаження на 15-20% і перевести лінію автоклавів в автоматичний режим роботи.
Термостійкі прокладки можуть виготовлятися як прямокутної (для горизонтальних автоклавів), так і круглої форм (для вертикальних циліндричних автоклавів).
Товщина прокладки може визначаться шляхом розрахунку механічного навантаження на прокладки.
Можлива товщина пластика: 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм
Розміри (довжина, ширина, діаметр): ≤ 1500мм
Прокладки виготовляються під замовлення, за розмірами і кресленнями наданим замовником.
Температура стерилізації допустима: ≤ 100 ° С
На багатьох заводах з переробки молока при прийманні молока з молоковозів з успіхом застосовуються спеціальні ємності з конусним дном. Ці ємності необхідні, щоб не допускати аерірованія молока при переливу і отримання реального обсягу зливається продукції. У ємності з конусним дном молоко заспокоюється і через зливний патрубок подається в акумулюють резервуари на виробництві.
Ємності виготовляються з харчового поліпропілену або поліетилену. Можливо виготовлення ємностей як з сірого, білого або чорного пластику з встановленими мірними трубками, а також з напівпрозорого поліетилену.
Пластики використовуються у виробництві є харчовими, стійкими до впливу молочної кислоти, і мікрофлорі, що не окислюється, що не абсорбує і не піддається корозії. Чи не надає молоку запах і колір. Легко миється.
Можливо виготовлення ємностей різних розмірів, під потреби замовника.
При підготовці огірків до консервації вони проходять процес соління в сольовому розчині або мариновані в оцтово-сольовому розчині. І в першому і в другому випадку розчини є агресивними по відношенню до резервуарів в яких відбувається процес засолювання (маринування).
Пластик з якого наша компанія виготовляє ванни для соління є харчовим, абсолютно стійким до кислотно-лужних розчинів, не вбирає запахи, легко миється, не кородує. Ванни можуть виготовлятися під необхідні замовнику розміри. Форма може бути як прямокутна, так і овальна, на ніжках або без них.
Ванни для засолювання оснащуються подають патрубками з хімстійкого пластиковими кранами і пластиковими зливними патрубками для запобігання переливу розсолу.
На масло-сирзаводах як правило застосовують великі ванни для засолювання сиру. Раніше ванни для засолювання сиру використовували бетонні ванни обкладені керамічною плиткою на цементному розчині, пізніше стали використовувати ванни-резервуари з нержавіючої сталі. Під впливом агресивних сольових розчинів більшість бетонних ванн з керамічною плиткою починають руйнуватися і в даний час вимагають заміни або ремонту. Ванни з харчової нержавійки безумовно найкраще рішення, але досить дороге. враховуючи необхідні розміри.
Ремонт старих ванн шляхом їх футеровки (обшивки зсередини) харчовим поліпропіленом дозволяє продовжити термін їх служби ще на багато років і при цьому відповідає всім санітарним і екологічним нормам.
Також наша компанія виготовляє окремо стоять пластикові ванни під необхідні замовнику форми і розміри.
Ванни для засолювання можуть застосовуватися для:
- засолювання овочів перед консервуванням;
- засолювання рибної продукції;
- засолювання грибів;
- засолювання сирів.
При консервуванні і маринуванні овочів використовують уксусно-сольовий розчин, який попередньо нагрівають до температури кипіння, а потім розливають по банках з овочами.
Нагрівання розчину відбувається в металевих ємностях, після чого киплячий розчин подається в спеціальні резервуари які розташовуються на висоті, і з яких за допомогою трубопроводів і шлангів розсол вже подається на лінію розливу з дозаторами.
Наша компанія виготовляє резервуари для розливу гарячого уксусно-сольового розчину зі спеціального термостійкого (температура допустима: ≤ 100 ° С) харчового поліпропілену виробництва SIMONA (Німеччина).
Пластики використовуються у виробництві ємностей є харчовими, стійкими до дії кислотно-лужних розчинів, мікрофлорі, що не окислюється, що не абсорбує і не піддається корозії. Чи не вбирають запахи і колір. Легко миється.
Можливо виготовлення ємностей різних розмірів, під потреби замовника. Також можливе виготовлення несучих підставок для цих ємностей з металевих труб захищених від корозії поліпропіленом.
На більшості харчових виробництв використовується звичайна кам'яна сіль. Природно, що її обсяги набагато більше, ніж в звичайному домашньому господарстві. Але, так само як і в домашніх умовах сіль в цеху повинна бути завжди під рукою! Тому питання зберігання і регулярного застосування солі може стояти досить гостро. У приміщеннях де готується сольових розчинів зазвичай вологий мікроклімат, тому тримати ємність з сіллю постійно відкритою не є правильним. Насичуючись вологою сіль швидко кам'яніє, що може створювати проблеми в певні моменти. Крім того, виникають вимоги і до самої ємності, в якій міститься сіль. Ємність повинна бути вологонепроникною і не піддаватися корозії в процесі експлуатації.
Виходом з такої ситуації може бути ємність з харчового поліпропілену. А для зручності експлуатації в такій ємності передбачається легко відсовуються і закривається кришка.
Наша компанія має досвід виготовлення таких ємностей різних розмірів, під потреби замовника.
Практично на всіх харчових підприємствах, молокопереробних та м'ясопереробних заводах в системах охолодження технологічного обладнання використовується т.зв. "Крижана вода".
Під терміном «крижана вода» мається на увазі звичайна вода охолоджена до температури близької до 0 ° С.
Отримання води з такою температурою в пластинчастих або кожухотрубних тепло-обмінниках пов'язана з ризиком, тому що можливо її замерзання і відповідно вихід з ладу всього теплообмінного обладнання.
Тому, для отримання "крижаної води" частіше використовують випарники плівкового типу, льдоаккумулятори або ж вводять додатковий контур трубопроводу з розчином харчового хладоносителя (як правило аміак), що не замерзає при негативних температурах. Для накопичення "крижаної води" використовують ємності, резервуари або приямки.
«Крижана вода» застосовується в наступних напрямках:
1. Виробництво молока, вершків: пастеризація молока, наполягання, охолодження і упаковка вершків і аналогічної продукції, готових до вживання.
2. Виробництво сиру: сирні головки поміщаються для соління. Для холодильних камер.
3. Птахофабрики: птахівництво, промивка птиці в холодній воді, збереження чудової якості продаваної курки.
4. Обробка, упаковка овочів, ягід і фруктів: промивка в холодній воді свіжі продукти для тривалого зберігання.
5. Виробництво соків і концентратів: охолодження соків після пастеризації, високоякісна готова продукція.
6. Обладнання для броварень: сировина для виробництва пива, процедура кип'ятіння і температурний контроль.
7. Промислове виробництво хліба: сировина для виробництва хліба, змішування тіста з крижаною водою - якісний хліб.
8. Промислове виробництво морозива: пастеризована суміш для морозива. зберігання суміші при + 4 ° С.
9. Промислова переробка риби: охолодження тузлука.
10. Виробництво цукеркової продукції: охолодження технологічної води, що йде на охолодження столів для розкочування карамелі; -шоколада, глазурі і згущеного молока.
Компанія "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ" має можливість виготовлення резервуарів для "крижаної води" із стійкого до низьких температур пластика - харчового поліпропілену (до -20 ° С) і поліетилену (до -40 ° С) виробництва SIMONA (Німеччина). Даний пластик також хімічно стійкий до агресивного впливу аміачних розчинів.
Компанія має великий досвід футерування пластиком готових приямків для збирання і подачі "крижаної води" на харчових виробництвах України.
Пластики використовуються у виробництві ємностей є харчовими, стійкими до дії кислотно-лужних розчинів, мікрофлорі, що не окислюється, що не абсорбує і не піддається корозії. Чи не вбирають запахи і колір. Легко миються.
Можливе виготовлення окремих накопичувальних ємностей-резервуарів і футерування приямків різних розмірів, під потреби замовника.
Професійні пластикові дошки для розробки і робочі стільниці «Plastik Rose» використовуються в цехах по переробці і обробки м'яса, птиці, риби, для роботи на кухнях ресторанів, кафе і супермаркетів.
Головною перевагою пластикових обробних дощок є їх довговічність і висока гігієнічність. Вони не тріскаються і легко миються в посудомийних машинах, не вбирають ні воду ні запахи.
Властивості матеріалу:
- фізіологічна нешкідливість, що підтверджується європейськими та українськими сертифікатами;
- висока хімічна стійкість (до кислих і лужних середовищ;
- висока термостійкість (температурний діапазон застосування: -50 до +80 ° С);
- гасіння матеріалом механічних коливань і шуму;
- висока ударна в'язкість, в тому числі при низьких температурах.
Стандартний матеріал: (PE-100, PE-HD, PE-500) Simona
Стандартний колір: білий (молочний)
Товщина: 10мм, 12мм, 15мм, 20мм, 25мм, 30мм, 40мм.
Дошки можуть виготовлятися під необхідні розміри на замовлення!
Дошки для розробки і робочі стільниці «Plastik Rose» відповідають санітарно-епідеміологічним правилам СП 2.3.61079-01 «Санітарно-епідеміологічні вимоги до організації громадського харчування»
Реклама Google