Гармонія якості для Вашого процвітання

Київ, 02094,

вул. Хоткевича Гната 27-В

Стійка для охолодження та заморожування птиці "ПТАХ"

При охолодженні тушок у воді тушка вбирає невелику, але кількість води, внаслідок чого маса птиці зростає.
Поглинена тушками вода, названа сторонньої, помітно знижує товарний вигляд тушки, особливо при упаковці в поліетиленові пакети. Під час транспортування та зберігання, що випливає з
тушки рідина накопичується всередині пластикової упаковки, а при заморожуванні перетворюється на лід. В обох випадках наявність води або льоду в пакеті різко погіршує товарний вид упаковки та
її санітарний стан. До того ж надалі, під час продажу відбувається зниження маси тушки внаслідок стікання сторонньої води.
Стороння вода при наступній обробці (транспортуванні, зберіганні, розморожуванні, підготовці до кулінарної обробки) повністю відокремлюється. Навіть якщо після розморожування в тушці залишається
якась кількість води, поглиненої при охолодженні, вона видаляється при розморожуванні та подальшому приготуванні м'яса птиці. Кількість сторонньої води залежить від технології первинної
переробки птиці: об'єм води в тушці зростає при неповному відрізанні шийки, помилковому розрізі для розтину черевної порожнини, іноді в контакт з водою потрапляє підшкірна
сполучна тканина, при високій температурі води під час миття тушки, сильної циркуляції води під час остигання, величезної тривалості остигання і скороченому періоді сушіння птиці.
Щоб зменшити вміст сторонньої води в тушці перед упаковкою, тушки охолоджують морозильних камерах на спеціальних стійках для охолодження.
При охолодженні тушок птиці з використанням холодильних камер у лежачому стані з'являється так званий ефект "пролежня", що у свою чергу суттєво псує товарний вигляд.
заморожені птахи. Для виключення даного ефекту рекомендується охолоджувати тушки птиці у підвішеному чи насадженому стані. Для цього використовуються зручні стійки із пластику з
вішалами на платформах із поворотними колесами-роликами. Стійка на роликах застосовується для транспортування та заморожування тушок птиці в морозильних камерах у підвішеному стані..

Пластик, що використовується для виготовлення завдяки своїм властивостям, запобігає розвитку бактерій, включаючи сальмонеллу, кишкову паличку (e.Coli), стафілокок.
Матеріал з якого виготовляються стійки має санітарно-епідеміологічний висновок! На виріб надається гарантія, паспорт та інструкція з використання.
Купити окремо стійку для охолодження можна звернувшись за нашими телефонами 044 4518918

Реклама Google