Гармонія якості для Вашого процвітання

Київ, 02094,

вул. Хоткевича Гната 27-В

Шпарчани "ПТАХ"

Компанія "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ" пропонує шпарчани серії "ПТАХ" для теплової обробки птиці перед ощипом. Шпарчани "ПТАХ" призначені для ошпарювання птиці з метою полегшення
відділення пера від тушки. Шпарчани використовуються для термічної обробки перепелів, курчат, курей, качок, гусей та іншого сільськогосподарського та дикого птаха перед ощипуванням.
Дані шпарчани можуть використовуватися на ділянках первинної переробки птиці на невеликих птахівницьких фермах, а також на птахопереробних малих підприємствах.
Для якісного ощипу птиці необхідно підтримувати постійну потрібну температуру в ємності для ошпарки. Всі підручні засоби (каструлі, чайники, кип'ятильники, відкритий вогонь тощо) не можуть забезпечити стабільного нагрівання води. Ідеальним рішенням такого завдання стає шпарчан "ПТАХ", що випускається компанією "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ".
Шпарчани "ПТАХ" - виготовлені за інноваційною технологією із сертифікованого німецького харчового поліпропілену. Поверхня ємності для ошпарювання абсолютно гладка, легко миється та не вбирає бруд, запах, кров. Пластик, що використовується для шпарчана завдяки своїм властивостям, запобігає розвитку бактерій, включаючи сальмонеллу, кишкову паличку (e.Coli), стафілокок.
Матеріал з якого виготовляються стійки з конусами має санітарно-епідеміологічний висновок! На виріб надається гарантія, паспорт та інструкція з використання.
Шпарчани "ПТАХ" - мають захисну решітку для тенів та датчика температури. Грати не допускають випадкового попадання оброблюваної птиці в зону нагрівання та контролю води.

Основними перевагами шпарчанів "ПТАХ" є:
- можливість підтримувати стабільну, необхідну температуру для ошпарювання птиці.
- можливість регулювання температури від 0 до 90°С.
можливість візуально контролювати рівень фактичної температури в зоні теплової обробки за допомогою аналогового термометра.
- Наявність індикатора включення подачі живлення на тени котла.
- Наявність спеціальної захисної сітки над тіном.
- Можливість встановлення спеціальної привантажувальної сітки.

- Можливість встановлення крана для зливу відпрацьованої води.

 

Шпарчани "ПТАХ" - мають захисну решітку для тенів та датчик температури. Грати не допускають випадкового попадання оброблюваної птиці та пір'я в зону нагрівання.

Як додаткові опції, шпарчан може комплектуватися кришкою, підставкою, сіткою привантаження, краном для зливу.

Для отримання 100% результату ощипу необхідно дотримуватися правил технології ошпарювання птиці.
Ось деякі рекомендації, які допоможуть Вам отримати хорошу якість ощипа птиці та бажаний зовнішній вигляд тушки.
 

Щоб правильно вибрати метод ошпарки необхідно враховувати вид, вік, умови життя птиці, а також температуру, при якій проводиться ошпарка
Підбирати температуру потрібно для кожного випадку окремо. Перед масовим убоєм і ощипкою слід протестувати ощип на одній-двох тушках, щоб визначитися з температурою і потім уже
дотримуватися її.

Існує два сучасні методи ошпарки:
1. М'яка ошпарка;
2. Жорстка ошпарка.

М'яка шпарка передбачає 100% зняття пір'я, але при ній зберігається природна жовтизна шкіри птиці.
При жорсткій ошпарку оперення видаляється повністю, а також більними пальцями обробляється шкіра птиці і при цьому забирається жовтизна. Така тушка виглядає більш білою, гладкою та блискучою.
Температура води у шпарчані повинна бути постійною та підтримуватися автоматично.
При подальшій общипці птиці на машинах, що переймаються, бажано зрошувати тушки водою тієї ж температури, при якій її ошпарили. Це дозволить повністю обскубти птицю та змити
все пір'я.

Вид обрабатываемой птицы

Перепела,

цыплята

Куры

Бройлер

Утята

Утки

Гусята

Гуси

Индюшата

Индейки

Мягкий режим

Температура, °С, не более

52

53

57 - 58

60

62

66

71

54

56

Продолжительность, мин

3,5 - 4

4 - 4,5

4 - 4,5

3 - 3,5

3 - 3,5

3 - 3,5

3 -3,5

2,5 - 3

2,5 - 3

Жесткий режим

Температура, °С, не более

58

60

60

64

66

70

75

60

62

Продолжительность, мин

3,5 - 4

4 - 4,5

4 - 4,5

3 - 3,5

3 - 3,5

3 - 3,5

3 -3,5

2,5 - 3

2,5 - 3

Реклама Google